capeting dinasztia

Keszthely újkori történetében a Festeticsek mellett a Reischl család játszott meghatározó szerepet. ... 26 In: Keszthelyi Hírek, VII. évf. (1930. március 9.) ...

Diószegi István: Nemzet, dinasztia, külpolitika. A kis kötet az 1850-es évek utolsó két évétől, egyes kérdések tekintetében néhány évtized-.

kifinomult ízlésű Fawzia hercegnő (1921–2013), I. Fuád egyiptomi király ... Muhammed Reza sah és Farah császárné legfiatalabb gyermeke Leila hercegnő (1970–.

nem őrizte meg, ám Taharko (Kr. e. 690–664) két Kawában felállított sztéléjén is említést tesz ... delegált helytartó, rendszerint egy eunuch került.

Decebál király székhelyének elfoglalása: Traianus oszlopa. • Hadrianus (117-138) – a nagy szervező. - Arménia és Mezopotámia feladása árán: béke a ...

közötti országút mentén feküdt Kocs község. ... évektől már minden hazai kocsi és hintó igényt ki tudtak elégíteni és külföldre is szállítottak.

államtitkár Szöulban aláírta Magyarország és Dél-Korea diplomáciai kapcso- ... során a magyar lakosság vajmi keveset tudhatott meg a Távol-Kelet egyik.

Párttal való összefonódása azt eredményezte, hogy halála után közvetlenül a Nehru-kör- ből kikerülő Sásztri lett a kormányfő. Az Indira Gandhi-korszak.

Piti Ferenc: Károly Róbert ... esztergomi érsek Károly király úrtól búcsúzott, akit egyenesen az Árpád-ház szent királyai mellé állított. Nem véletlenül.

Széchenyi István angolul írt ajánlólevele és magyar fordítása. A Takarékpénztár épülete az ... Bodoki Károly gyászjelentése ... Bodoki Kálmán gyászjelentése.

Ez a weboldal cookie -kat használ annak érdekében, hogy weboldalunkon a legjobb élményt nyújtsa.